Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

SPIRIT organizira udeležbo slovenskih podjetij na mednarodnem poslovnem forumu CEE AUTOMOTIVE FORUM 2021 v Budimpešti

Javna agencija SPIRIT Slovenija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo med 26. in 27. majem 2021 organizira udeležbo slovenskih podjetij na mednarodnem poslovnem forumu CEE AUTOMOTIVE FORUM 2021 v Budimpešti.

Gre za edinstveni dogodek v CEE regiji, s ciljem poslovnih srečanj in mreženj med vodilnimi svetovnimi avtomobilskimi proizvajalci (OEM) in različnimi dobavitelji iz avtomobilske industrije, podjetji iz sorodnih področij, ponudniki storitev, start-upi kot tudi združenji iz avtomobilske industrije in drugimi podobnimi ustanovami. Forum daje udeležencem priložnost srečanj in mreženj na enem mestu v dveh dneh z vodilnim menedžmentom omenjenih podjetij (CEO, nabavni direktorji, drugi odločevalci).

Več informacij o dogodku najdete na povezavi: https://www.izvoznookno.si/aktualno/cee-automotive-forum-2021-vabilo-podjetjem-na-medn/

Ciljna skupina podjetij so podjetja, ki so (pod)dobavitelji v avtomobilski industriji (dobavitelji OEM (avtomobilskim proizvajalcem, ali Tier 1 ali Tier 2 ali celo Tier 3 dobaviteljem).

Število prijav je omejeno do 10 podjetij.

Rok za prijavo je do 20. aprila 2021.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija