Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

 

 

 DNEVI SLOVENSKEGA LESARSTVA 2021

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Direktoratom za lesarstvo vabi na Razstavo Čar lesa in Dneve slovenskega lesarstva, niz dogodkov s področja lesno-predelovalne panoge, ki se bodo odvijali med 7. in 16. junijem 2021 v Ljubljani.

Vabljeni na Slavnostno odprtje 13. promocijske razstave Čar lesa in Dnevov slovenskega lesarstva, ki bo v torek, 8. junija ob 10. uri v  Cankarjevem domu v  Ljubljani

Ob 12. uri  vabljeni na  Strokovni posve, ki nosi naslov Kakovost, varnost in okoljske prednosti lesnih izdelkov.

Več o programu in prijavi si lahko ogledate tukaj. Prijave so možne do 7. 6. 2021, do 12.00 ure.

Vljudno vabljeni na Dan slovenskega lesarstva 2021, ki bo v sredo, 9. junija 2021 v Cankarjevem domu v  Ljubljani s pričetkom ob 9.15 uri.

Uvodnim nagovorom bodo sledila predavanja na temo Perspektive in izzivi evropske lesne industrije, Obnovitveni val, novi evropski Bauhaus in na temo Ključni izzivi evropskega pohištvenega sektorja – krožno gospodarstvo, pobuda za trajnostne izdelke, razširjena odgovornost proizvajalcev.

Predstavljena bo tudi študija podnebnega svežnja »Fit for 55« – Potenciali izrabe naravnih virov pri doseganju podnebnih ciljev.

Predavanjem bo sledila Okrogla miza z naslovom »Priložnosti lesne industrije  – Zeleni dogovor in načrt za okrevanje in odpornost«.

Po okrogli mizi pa bodo sledila zanimiva predavanja iz »Pohištvenega sektorja« ter »Lesene gradnje«.

Na koncu pa bodo podeljene nacionalne nagrade in priznanja za LESARSKI PRESEŽEK LETA 2021.

Vzporedno bodo na voljo tudi priložnosti za B2B srečanja.

Več o programu in prijavi na posamezne dogodke si lahko preberete TUKAJ.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija