Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

 

Predstavitev podjetniških idej v zoom okolju – misija (ne)mogoče

V ponedeljek, 24. maja, smo se še petič, zadnjič, srečali na letošnji seriji brezplačnih online podjetniških delavnic ŠTARTAJ DOMŽALE z naslovom Uspešen recept, kako od navdiha do zaslužka – misija (ne)mogoče?.

Ker polovičarstva v poslu ni, smo takoj na začetku zavihali rokave in udeležence pozvali, da se opogumijo ter predstavijo finančne in akcijske načrte za razvoj svojih podjetniških idej. Udeleženci, ki so se opogumili in vklopili svoje mikrofone ter kamere pa so prejeli neprecenljive komentarje vezane na svoj posel. Skozi pregled domačih nalog smo prišli do spoznanj kako pomembno je slediti vsem korakom od navdiha do posla, ki smo se jih naučili na delavnicah.

»Če slediš temu procesu, še ne pomeni, da ti bo 100% uspelo, a tvoje možnosti bodo bistveno večje«

Predavatelj je na konkretnem primeru pokazal kako pomembno vlogo ima na začetku posla časovnica aktivnosti. Disciplina in doslednost pri opravljanju zastavljenih aktivnosti je nujna, saj le tako lahko pridemo do oprijemljivega napredka. Najpomembnejše v poslu je, da se naučimo produkt prodati. A dokler ne pridemo do tega, da je naša prodaja res konsistentna je naša najpomembnejša naloga, da smo kritični do svoje ideje in smo jo pripravljeni spremeniti tako, da bomo čimbolj naslavljali potrebe naših kupcev.

Uspešen recept, kako od navdiha do zaslužka je bil predan, sedaj pa je na vsakemu posamezniku, da se loti svojega posla.

Vse udeležence smo ponovno povabili, da izkoristijo priložnost in nas kontaktirajo za termin mentoriranja 1 na 1, kjer se bomo lahko prilagodili stopnji razdelanosti podjetniške ideje in potrebam vsakega udeleženca posebej.

Ekipa Štartaj Domžale