Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Canva je enostavno spletno orodje, ki vam omogoča, da ustvarite privlačne kreativne grafične in video rešitve za vaš posel. Izbirate lahko med številnimi brezplačnimi profesionalno oblikovanimi predlogami ali pa sami ustvarite čisto svoje.

svetovalni in izobraževalni center obrtno-podjetniške zbornice slovenije
Spoznajte neomejeno paleto možnosti, ki jih ponuja orodje Canva. Oblikovanje privlačnih grafik, videov, spletnih stran, predstavitev, brošur itd. je s Canvo enostavno in izjemno hitro ter celo brezplačno.

Na spletni delavnici vam bomo predstavili številne možnosti, ki nam jih ponuja to spletno orodje, s katerim lahko vsak podjetnik postane sam svoj oblikovalec in si po svojih željah in potrebah naredi potrebne materiale. Z orodjem »Canva« je preprosto oblikovati vabila, letake, brošure,  predstavitve, darilne bone, vizitke, logotipe, objave za družbena omrežja ter celo enostavne video vsebine ter še mnogo več. Primerna je tako za  posameznike kot za podjetja, ki dnevno potrebujejo nove, hitre in lepo  oblikovane vizualne materiale.

 •  Kaj je Canva in kako deluje
 •  Pregled, kaj nam Canva vse ponuja
 1.    GRAFIČNE rešitve, ki jih lahko naredimo s CANVO
 2.    VIDEO vsebine, ki jih lahko naredimo s Canvo
 3.    Napotki in dobre prakse za oblikovanje
 4.    Prikaz izdelave objave za FB, IG, vabilo, bon – po želji udeležencev
 5.    Video – kako se lotimo izdelave videa
 6.    Priprava: vsebinska, tehnična
 7.    Glasba in posnetki v videu – lastni, tuji, mešanica, avtorske pravice
 8.    Prikaz izdelave videa po želji udeležencev – FB oglas, YouTube video, Story za Instagram itd.
 9.    Kako s Canvo ustvarimo »online« vsebine
 10.    Prikaz ustvarjanja enostavne spletne strani
 •  Prikaz ustvarjanja online predstavitve, ki bo vedno ažurirana

 

Trajanje: 4 pedagoše ure s krajšim vmesnim odmorom
Gradivo: DA

O PREDAVATELJICI:
Biserka Kišič

biserka kišič digitalni marketing CANVA
Foto: Andraž Purg.

Biserka Kišič iz podjetja KISIK Komunikacije prinaša svoja znanja in izkušnje več kot 20–letnega dela na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. V zadnjih letih se posveča predvsem izobraževanju in prenosu praktičnih znanj s področja marketinga in digitalnega marketinga podjetnikom in podjetjem. Izvedla je že več kot 100 delavnic s preko 1000 zadovoljnih slušateljev, njene delavnice pa so vedno ocenjene kot zelo koristne in zanimive.

– – – – – – –

Spletno izobraževanje je plačljivo / osebo.
Obvezna je predhodna spletna prijava, ki jo najdete na dnu te strani.

Člani / Nečlani:
Plačilo kotizacije / udeleženca: Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 – davčna številka. Namen plačila: OTHR. Prosimo, da potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov izobrazevanje@ozs.si

Pisne odjave poslane na izobrazevanje@ozs.si upoštevamo do en dan pred izvedbo izobraževanja, sicer zaračunavamo 100 % kotizacijo. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije: Svetovalni in izobraževalni center OZS, izobrazevanje@ozs.si, 01 5830 504, Svetovalni in izobraževalni center OZS

Vljudno vabljeni!

Prijave na strani OZS.