Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Hvala vam!

Občutki nemoči in obupa, ko so nam pred očmi ognjeni zublji požirali, kar smo desetletja gradili, so že naslednje jutro začeli izpodrivati občutki hvaležne ganjenosti, ko ste nas klicali od vsepovsod in ponujali vašo dragoceno pomoč po svojih najboljših močeh. In to niso bile le vljudnostne besede. Ko človeka doleti tolikšna nesreča, zelo dobro čuti, koliko iskrenosti in pripravljenosti na pomoč je v vsakem stiku in stisku rok. In bilo jih je obilo. Ravno tako, kot je bilo veliko parov rok, pa delovnih strojev in vsega drugega, s čimer ste nam že »dan po tem«, pa čeprav sredi božičnih praznikov, prihiteli na pomoč in nam lajšali stisko ter konkretno pomagali.

 

Zato na tem mestu hvala vsem – od sosedov do gasilcev, od sorodnikov do prijateljev, od Domžalčanov do vseh slovenskih obrtnikov in podjetnikov, ki ste nam pomagali – nenazadnje tudi finančno. Vsak evro nam pride še kako prav, ko dan za dnem znova gradimo zgodbo našega majhnega družinskega farmacevtskega podjetja.

 

družina Zorana Poljšaka v imenu podjetja Koželj d.o.o. Dob

 

27.decembra lani je v uničujočem požaru gorelo v podjetju Koželj d.o.o. Dob. Gre za farmacevtsko-kozmetično podjetje predsednika Obrtne zbornice Domžale, inž. Zorana Poljšaka. Ogenj je uničil večino embalaže in surovin ter poškodoval proizvodno linijo, pa vse od strehe do ploščic, ki so popokale na vročini. Prostovoljni in poklicni gasilci so družino obvarovali najhujšega – da se ogenj ni razširil še na hišo, v kateri domujejo, saj je poslovni objekt k njej prizidan.