Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Javni razpis za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije v letu 2023

Predmet javnega razpisa je zbiranje vlog za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije.

Kandidate in kandidatke za nagrade in priznanja lahko predlagajo fizične in pravne osebe.

O izboru kandidatov in kandidatk za nagrade in priznanja odloča Odbor Republike Slovenije za podelitev nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstveno-raziskovalni in razvojni dejavnosti, ki podeli skupno največ 15 nagrad in priznanj.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Razpisnik: Odbor Republike Slovenije za podelitev nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstveno-raziskovalni in razvojni dejavnosti

Rok: Razpis začne veljati z dnem najave v Uradnem listu RS in se zaključi v sredo, 3. maja 2023 ob 24. uri.

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija bo od dne najave objave v Uradnem listu Republike Slovenije do izteka prijavnega roka 3. maja 2023 dosegljiva na spletni strani Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije: www.gov.si/zbirke/javne-objave/javni-razpis-za-zoisovo-nagrado-zoisovo-priznanje-puhovo-nagrado-puhovo-priznanje-in-priznanje-ambasador-oziroma-ambasadorka-znanosti-republike-slovenije-v-letu-2023/.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.