Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Serija brezplačnih podjetniških delavnic ŠTARTAJ DOMŽALE 2023:
Ideja + Dizajn + AI = Recept za podjetniški uspeht

 

Na 3. modulu: Razvij svoj izdelek ali storitev z ????AI

 

v torek, 23. maja od 17h do 20h

vam bo Enej predstavil, kako lahko z umetno inteligenco (AI) hitro in enostavno razvijete produkt ali storitev, ki bo navdušila vaše stranke! Ne glede na to, ali ste že izkušeni podjetnik ali pa se šele podajate v podjetniške vode, je da delavnica kot nalašč za vas.

 


PRIJAVI SE

Predstavljajte si, da za razvoj prototipa in testiranje ni potrebno porabiti ogromne vsote denarja. Z nekaj preprostimi koraki lahko učinkovito uporabite AI, da pospešite in poenostavite oblikovanje svojega produkta ali storitve. Tako boste zmanjšali tveganje za neuspeh in prihranili denar, ki bi ga sicer vložili v neuspešne projekte.

Kako to doseči? Najprej se osredotočite na svoje stranke in njihove potrebe. Vzemite si čas in raziskujte, kaj želijo. Nato z AI-tehnologijo razvijte prototip, ki temelji na teh potrebah. Sledi testiranje in prilagajanje, dokler ne ustvarite rešitve, ki bo vaše stranke navdušila.

Ključ do uspeha je v uporabnikom prilagojenem pristopu. Kot pravi Ross Perot, ustanovitelj podjetja Electronic Data Systems: “Če ne boste slišali strank, bodo kmalu nehale govoriti z vami.” Z enostavnim in zabavnim prototipiranjem ter testiranjem s pomočjo AI lahko hitro in učinkovito prilagodite svoj izdelek ali storitev na potrebe vaših strank in tako dosežete večji uspeh na trgu.

Delavnico bo vodil Enej Gradišek.

Enej Gradišek, magister mednarodnega poslovanja v podjetju CorpoHub dela kot Acceleration Manager in skrbi za pospeševanje poslovnih modelov, strategij, procesov in transformacij v organizacijah. Podjetjem, zunanjim in notranjim Startup ekipam pomaga, da delajo prave/vredne stvari na pravi način in jim pomaga pospešiti njihov poslovni razvoj.

Mentoriral je več kot 80 startup oz. razvojnih ekip, sodeloval na večih “innovation” vikendih in kot član komisije ocenjeval startup ekipe za razpise Slovenskega podjetniškega sklada. Pri delu kombinira Design Thinking in Lean startup ter Agilne metode dela.


PRIJAVA NA PIČ

Na 6. modulu Štartaj Domžale, boste lahko uporabili vse svoje prejšnje znanje in predstavili svoje ideje. In ne pozabite, dober pitch ne zahteva le razumevanja vaše edinstvene vrednosti, ampak tudi vašo sposobnost, da jo predstavite na način, s katerim boste pritegnili pozornost. 

3. RAZLOGI, zakaj se morate prijaviti:

      • pridobili boste znanja in veščine s pomočjo katerih je Tesla v treh urah naredil nekaj, za kar drugi potrebujejo leta ????
      • družil se boš z vrhunskimi strokovnjaki, mentorji in podjetniki v ene paketu ????
      • in ali smo omenili že nagrade ????

Prijavite se in ne odlašajte!

Zaštartajmo skupaj, čaka vas neverjetna izkušnja s 4  vrhunskimi strokovnjaki, mentorji in podjetniki!

“It’s not about ideas.
It’s about making ideas happen.”
(Scott Belsky)


PRIJAVI SE

Poleg vsega tega znanja pa se boste lahko potegovali na predstavitvi idej za  NAGRADE:

1. nagrada: mesto v inkubatorju – 1 na 1 mentoriranje v obsegu 30 ur

2. nagrada: mesto v inkubatorju –  1 na 1 mentoriranje v obsegu 15 ur

3. nagrada: mesto v inkubatorju –  1 na 1 mentoriranje v obsegu 7 ur