Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

»Večina
podjetij pristane v dolini solz.«  

 

Domžale, 19. maja – »Podjetja obstajajo zato, da rešujejo težave svojim kupcem.«, je na včerajšnjem drugem modulu slušateljem poudaril dr. Rok Stritar. Priznani predavatelj ter uspešen podjetnik, je polni predavalnici spregovoril o tem, kako pomembno je ustvarjanje vrednosti, ter da je naša sposobnost tista, ki določa zgornjo mejo naše podjetniške rasti. Učili smo se tudi o pomembnosti točke, kjer prenehamo z razvojem, in naš izdelek ponudimo na trgu. Večina podjetij konča  v dolini solz, to je na točki preloma 2, kjer podjetja z vsemi prihodki pokrijejo vse stroške, a jim še vedno ne ostane dosti za razvoj.

 

Skozi praktične vaje so udeleženci izkusili kako zahtevno, a vseeno pomembno je začeti s pravim pristopom. Delavnica je bila zopet ocenjena z odlično oceno, »Odlična delavnica, veliko novega in uporabnega sem se naučil iz dejanskih primerov predavateljeve podjetniške poti.«, je komentiral udeleženec.

»Naša naloga je ustvarjati vrednost.«, na srce polaga dr. Rok Stritar.
Obisk na 2. modulu je ponovno presegel naša pričakovanja.

Vodja programa in coworkinga Generator Mellanie Grudniik, je bila z delavnico prav tako zadovoljna in udeležence pospremila s sklepno mislijo, »Ni neumnih odgovorov, so le neumna vprašanja. Le s pomočjo vaje se bomo lahko naučili pravilno uporabljati AI orodja, da bodo služila našemu namenu.«

Kot celotna serija Štartaj Domžale, bo tudi 2. modul potekal pod pokroviteljstvom Občine Domžale, ki s finančnimi sredstvi podpira razvoj podjetnosti v zibelki podjetništva.Kot celotna serija Štartaj Domžale, je tudi 2. modul potekal pod pokroviteljstvom Občine Domžale, ki s finančnimi sredstvi podpira razvoj podjetnosti v zibelki podjetništva.