Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Vabljeni na drugi Domžalski hekaton, ki bo potekal 10. in 11. oktobra 2023! Ste pripravljeni na inovativno poslovno preobrazbo?

 

Naš hekaton je namenjen podjetjem, ki želijo pridobiti sveže ideje in svež pogled na svoje izzive. Pridružite se nam in si zagotovite sodelovanje posameznikov, ki bodo s strastjo in kreativnostjo prispevali svoje znanje k reševanju vaših izzivov.

 

Kaj lahko pričakujete? Sodelovanje s posamezniki, ki bodo skupaj z vami soustvarjali inovativne rešitve. Skupaj bomo raziskovali možnosti, iskali nove pristope in ustvarjali vrednost za vaše podjetje. Prvi dan boste ekipam predstavili svoj izziv. Drugi dan boste podali svoj odziv na podane rešitve.

 

Ta priložnost je kot nalašč za razvoj novih produktov, izboljšanje procesov in kreiranje izjemnih uporabniških izkušenj.

 

Ne odlašajte! Prijavite svoj izziv do 15.9.2023 in se nam pridružite  na Domžalskem hekatonu, kjer boste imeli priložnost sodelovati s posamezniki ter skupaj ustvarjati inovativne rešitve. Izbrali bomo le 3-5 podjetij, ki bodo predstavila svoje izzive.

 

Prijavite se zdaj in se pripravite na nepozabno izkušnjo v iskanju inovativnih rešitev vašega izziva.

 


PREDLAGAJTE NAM IZZIV

 

Hekaton bo potekal  dva dni, v torek, 10. oktobra in sredo, 11. oktobra na Obrtni zbornici Domžale (Šaranovičeva 21c, Vir pri Domžalah, 1. nadstropje).

 

   Kaj lahko pričakujete?

Sveže ideje, drugačne poglede in inovativne rešitve za vaše izzive po Corpohub hackaton metodologiji.

 

 ‍  ‍ Kakšna je vaša obveznost?

Prvi dan, 11. oktobra kontaktna oseba predstavi izziv podjetja in je na voljo za dodatne informacije ekipi. Zadnji dan, 12. oktobra kontakna oseba poda odziv na ponujene rešitve in ekipi podeli simbolične nagrade.