Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Pomoč NAŠIM ČLANOM prizadetih v poplavah

Katastrofalne poplave, ki so v minulih dneh zajele Slovenijo, so prizadele številna podjetja. Med njimi so tudi naši člani. Stopimo skupaj in  jim pomagajmo po najboljših močeh. Članom lahko pomagate neposredno na spodaj navedene kontaktne številke ali pa donirate sredstva na Ustanovo za humanitarno pomoč obrtnikom, a opozarjamo, da tukaj ne morete neposredno donirati našim članom, saj je poseben sklic Pomoč ob poplavah namenjen vsem obrtnikom in podjetnikom, ki so utrpeli škodo v poplavah. Škoda je namreč prevelika in posledice poplav so prevelike, da bi zbirali na ustanovi za humanitarno pomoč zbirali za vsakega člana posebej. Spodaj vam podajamo trenutno zbrane podatke o prizadetih članih. Obveščamo vas, da bomo sproti posodabljali seznam članov, ki potrebujejo pomoč.

 

Več o doniranju na Ustanovo za humanitarno pomoč obrtnikom, si lahko preberete TUKAJ.

SEZNAM ČLANOV, KI POTREBUJEJO POMOČ

Pomoč članu MONTAŽA POHIŠTVA  Rok Posavec  s.p.

Med prizadetimi podjetji v poplavah  je tudi naš član Montaža pohištva Rok Posavec  s.p. iz  Gregčeve ulice v Mengšu. Poplava mu je zalila hišo, uničila delovno in osebno vozilo, uničila ročna orodja ter blago (vrata in podboje). Stopimo skupaj in mu pomagajmo po najboljših močeh. Pokažimo solidarnost in pomagajmo našemu članu  Montaža pohištva Roku Posavcu, da bo lahko čim prej pričel delati in preživljati svojo družino s 4 otroki.  Če mu želite neposredno pomagati, ga lahko pokličete na  031 470 724 ali mu pišete na  montazaposavec@gmail.com ali donirate na Ustanovo za humanitarno pomoč obrtnikom, vendar sredstva ne bodo šla neposredno članu, saj se zbirajo za vse prizadete širom Slovenije. Veseli bodo vsake pomoči.

Pomoč članu  Gostilna Pr Jakov Met Testen Rajko s.p

 

 

Med prizadetimi podjetji v poplavah  je tudi naš član Gostilna Pr Jakov Met Testen Rajko s.p iz  Jemčeve ceste 19 v Trzinu. Priljubljenemu gostincu je v času dopustov gostilno v celoti zalilo, v vseh prostorih so imeli 40 cm vode. Uničene so zamrzovalne skrinje in hladilniki, pohištvo, kot so mize in stoli, so »napiti« od vode . Prav tako so uničene talne obloge in vrata ter podboji. Zgradba je bila zavarovana za izliv vode, za poplave pa ne.  Pokažimo solidarnost in pomagajmo našemu članu.  Če mu želite neposredno pomagati, ga lahko pokličete na  041 689 518 ali donirate na Ustanovo za humanitarno pomoč obrtnikom, vendar sredstva ne bodo šla neposredno članu, saj se zbirajo za vse prizadete širom Slovenije. Veseli bodo vsake pomoči.

Pomoč članu MD DOLINAR, strojne inštalacije, d.o.o.

 

 

Med prizadetimi podjetji v poplavah  je tudi naš član MD DOLINAR, strojne inštalacije, d.o.o. iz  ulice Za hribom 20 v  Trzinu. Gre za družinsko podjetje iz Trzina z več kot 25-letno tradicijo, ki se ukvarja s strojnimi inštalacijami. Zaposlujejo od 6 do 8 ljudi in so pogodbeni partner podjetja Knauf Insulation. Obupani so, saj jim je voda uničila delovne stroje v vrednosti več kot 20.000 eur. Niso bili protipoplavno zavarovani in nujno bi potrebovali denar za nakup novih strojev, da bi lahko čim prej spet zagnali proizvodnjo in zaposlenim omogočili delo in s tem preživetje, nam je povedal naš član in direktor podjetja Marjan Dolinar.  Pokažimo solidarnost in pomagajmo našemu članu.  Če mu želite neposredno pomagati, ga lahko pokličete na  031 681 658  ali jim pišite na info@mddolinar.si ali donirate na Ustanovo za humanitarno pomoč obrtnikom, vendar sredstva ne bodo šla neposredno članu, saj se zbirajo za vse prizadete širom Slovenije. Veseli bodo vsake pomoči.

Pomoč članici Brnot Sabina, visoka moda, s.p

 

 

Med prizadetimi podjetji v poplavah  je tudi naša članica Brnot Sabina, visoka moda, s.p.  iz  Gostičeva 66a v Nožicah  Radomljah. Naši članici je uničilo stanovanjsko hišo, avtomobile in podjetje. Zalilo ji je vse zaloge materiala in izdelkov, voda je onesposobila specialne pralne stroje in celotno proizvodno linijo, tako da je ostala z uničenim domom  in brez možnosti preživljanja. Kot mnogi drugi tudi ona ni imela sklenjenega protipoplavnega zavarovanja, saj v Radomljah ni nihče pričakoval takšnih poplav.  Pokažimo solidarnost in pomagajmo naši članici  Če ji želite neposredno pomagati, jo lahko pokličete na 041 575 699  ali ji pišite na info@siviljstvo-brnot.si ali donirate na Ustanovo za humanitarno pomoč obrtnikom, vendar sredstva ne bodo šla neposredno članici, saj se zbirajo za vse prizadete širom Slovenije. Veseli bodo vsake pomoči.

 

Pomoč članu Zam d.o.o., Mengeš

 

 

Med prizadetimi podjetji v poplavah  je tudi naš član Zam d.o.o., Mengeš  iz  Slovenske ceste 24 iz Mengša. V Zlatarskem ateljeju Mengeš so pred mesecem dni prenovili prostore, a jih je ujma našemu članu Davidu Kramariču povsem uničila. Ima za vsaj 70.000 evrov škode,. več mesecev ne bo mogel poslovati. Kletni prostori so do stropa zapolnjeni z muljem in blatom. Poleg finančne pomoči bo potreboval obrtnika, ki bi mu bil pripravljen prostore, ko bodo očiščeni in posušeni, pokitati in  prebeliti.   Pokažimo solidarnost in pomagajmo našemu članu.  Če mu želite neposredno pomagati, ga lahko pokličete na 031 631 830 ali mu pišite na info@zlatarski-atelje.com ali donirate na Ustanovo za humanitarno pomoč obrtnikom, vendar sredstva ne bodo šla neposredno članu, saj se zbirajo za vse prizadete širom Slovenije. Veseli bodo vsake pomoči.