Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

V Domžalah veliki dobrodelni koncert za pomoč prizadetim v poplavah

Poplave so številnim ljudem v naših krajih uničile vse imetje. Marsikomu med nami tudi upanje, voljo do življenja. V Kulturnem društvo Blunout smo se skupaj s Krajevno skupnostjo Radomlje in Občino Domžale odločili, da še enkrat stopimo skupaj in ljudem pokažemo, da v krizi niso sami, da jim stojimo ob strani in jim bomo pomagali, da ponovno zaživijo človeka dostojno življenje.

V ta namen v nedeljo, 10. septembra 2023, ob 18. uri, v Športni dvorani Domžale (HKC) organiziramo veliki dobrodelni koncert, na katerem se bodo zbrala velika glasbena imena Magnifico, Nuška Drašček, Zoran Predin, Nina Strnad, New Swing Quartet, Slavko Ivančić, Alenka Godec in Rok Lunaček ob spremljavi vrhunskih domačih glasbenikov Nejca Škofica, Jana Gregorke, Miha Petrica in Žige Kožarja, je zbiranje sredstev za pomoč prizadetim v poplavah v Domžalah, krajanom Nožic.

V tem delu našega mesta je bilo poplavljenih kar 90 odstotkov hiš, 14 družin pa je moralo zapustiti svoje domove. Tako bomo neposredno lahko pomagali našim sosedom, še posebej tisti, ki so se morali zaradi moči narave izseliti iz svojih domov.

Za njih organiziramo koncert s pomenljivim naslovom Mostovi življenja, saj so se prav mostovi izkazali kot izredno pomembni, tako v naravi, ker povezujejo bregove naših rek, kot med nami – mostovi, ki nas povezujejo med seboj, v naši človečnosti.

Vabimo vas, da se nam pridružite na dobrodelnem koncertu, kjer boste z nakupom vstopnice donirali neposredno za dober namen, hkrati pa uživali v glasbenem večeru izjemnih glasbenih legend. Vstopnice, katerih izkupiček gre v celoti v dobrodelni namen za prebivalce poplavljenih Nožic, lahko kupite na www.mojekarte.si.

Se vidimo v nedeljo, 10. septembra 2023, ob 18. uri, v Športni dvorani Domžale!

Več informacij: blunoutclub@gmail.com.

Lepo vabljeni!

Ekipa Blunout & sodelujoči