Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Svet tekstila in usnja prinaša izjemno veliko hitrih sprememb, zato je potrebno nenehno slediti trendom. Pomembno je ohranjati nove priložnosti za izobraževanje in izpopolnjevanje znanja. Med njimi gotovo ne smete zamuditi strokovnega srečanja.

22. tradicionalnno strokovno srečanje tekstilcev in predelovalcev kož pri OZS

Zato vas vabimo na 22. Tradicionalno strokovno srečanje tekstilcev in predelovalcev kož pri OZS, ki ga pripravljamo 6. in 7. oktobra 2023 v hotelu v Ankaranu.

Dvodnevno srečanje bo potekalo v Hotelu & Resort Adria Ankaran, Jadranska cesta 25,  v Ankaranu. Rezervacije za nastavitve  v ANKARANU javite na telefonsko številko:   05 66 37 444  ali preko e- pošte booking@adria-ankaran.si do 3.10.2023 z navedbo, da ste udeleženci strokovnega srečanja tekstilcev. Za udeležence srečanja so cene za nočitve ugodnejše.

Zagotovite si mesto na predavanjih

Poleg aktualnih predavanj bodo na srečanju predstavljene tudi teme, ki pomembno vplivajo na vsakdanji delovni proces ter obilo priložnosti za druženje ter izmenjavo mnenj in izkušenj z ostalimi udeleženci.

Aktualne vsebine in številna druženja

Gre za najpomembnejši dogodek za tekstilce v Sloveniji, ki združuje strokovnjake s področja tekstila in usnja, ki ga organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije oziroma Sekcija tekstilcev in Sekcija predelovalcev kož pri OZS.

Veliko bo priložnosti za druženje ter izmenjavo mnenj in izkušenj, kar je ne nazadnje priložnost, da spoznate vaše kolege oziroma potencialne stranke.

Pridružite se nam in bodite del najpomembnejšega dogodka za tekstilce v Sloveniji!

Vabilo, informacije in celoten program strokovnega srečanja >>>

Obvezne prijave na strokovno srečanje >>>