Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

SEEmeet 2023: Enostavno, hitro in ugodno sklenite nove posle preko mednarodnega povezovanja v živo!

 


Slovensko in mednarodno poslovno okolje bo v oktobru letos ponovno zaživelo ob vrnitvi SEEmeet-a, največjega mednarodnega B2B dogodka za mreženje v Sloveniji – v živo! V svojem koledarju si označite datum 25. in 26. oktober 2023, ko se bomo zbrali v živahnem Mariboru (Minoriti) in se povezovali v okviru teme GREEN & DIGITAL. Ta pomembna tematika prežema praktično vse panoge, zato so dobrodošla podjetja iz vseh sektorjev.

Kaj ponuja SEEmeet 2023?

SEEMEET je dogodek, ki premika meje mreženja in sodelovanja ter ponuja vrsto izjemnih priložnosti za rast vašega posla.

Med dvodnevnim dogodkom se boste lahko:

  • udeležili do 22 vnaprej dogovorjenih individualnih sestankov,
  • se poglobili v razsvetljujoča tematska predavanja,
  • uživali v debatah zanimivih okroglih miz ter
  • doživeli navdušujoče SEEmeet Business Gladiator pitche, ki bodo še dodatno ogreli ozračje.

V dinamičnem vzdušju boste imeli priložnost uživati v osvežujočih odmorih, ter kosilu in večerji, ki bodo ustvarili idealno ozračje za neformalno mreženje in druženje.

KOTIZACIJA
Kotizacija za SEEmeet 2023 je zasnovana tako, da podjetjem omogoča dostop do vseh aktivnosti in prednosti, ki jih prinaša dogodek. V okviru izjemno ugodne cene (samo 259 € + DDV) so vrata novim poslom na široko odprta. Ne zamudite te priložnosti in se prijavite zdaj!


VEČ INFORMACIJ in PRIJAVA NA DOGODEK

Namig: Enostavno, hitro in ugodno do novih poslov
Sklepanje novih poslov, predvsem na tujih trgih, je znano po svoji kompleksnosti, dolgotrajnosti in visokih stroških. To je dobro znano vsakemu, ki se je tako ali drugače že srečal z razvojem poslovanja. Potrebno je opraviti obsežno raziskavo trga, osebno dogovarjati srečanja (kar pogosto pomeni, da se moramo najprej prebiti preko prve obrambne linije odločevalcev, tajništev – večje kot je podjetje, bolj je to misija nemogoče), in načrtovati večdnevna draga poslovna potovanja, ki le redko vključujejo več kot dva, morda tri sestanke na dan. Včasih moramo potovati na drug konec sveta samo za eno srečanje. Zveni znano, kajne? Vendar pa obstaja alternativna pot – SEEmeet 2023, dogodek, ki svojim udeležencem omogoča najbolj enostavno, najhitrejšo in cenovno neverjetno ugodno možnost za sklepanje novih poslov, tako doma kot na tujih trgih, še natančneje, podjetjem omogočamo, da v okviru dvodnevnega dogodka vnaprej dogovorijo do 22 sestankov, v živo, na enem mestu. Ob tem pa ne smemo pozabiti na vse ostale prednosti, od neformalnega mreženja, izjemnih govorcev pa do letošnjih SEEmeet Business Gladiator Pithcev, ki bodo prava poslastica. 

FB: https://www.facebook.com/SeeMeetSlovenia

In: https://www.linkedin.com/company/seemeet/posts/?feedView=all

Web (info): https://seemeet.si/

SEEmeet 2023 organizira RRA Podravje – Maribor v partnerstvu z Razvojnim centrom Novo mesto in v sodelovanju s so-organizatorji dogodka ter ob podpori agencije SPIRIT Slovenija in Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport.

Dodatne informacije: Peter Ekart, 031 648 099, peter.ekart@rra-podravje.si.

 

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.