Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00

Slovenska podjetja na poti v Teksas

https://www.spiritslovenia.si/dogodek/436

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ameriška gospodarska zbornica – AmCham Slovenija vabijo podjetja k udeležbi v poslovno razvojni delegaciji v zvezno državo Teksas.

Teksas je drugo največje gospodarstvo v ZDA in ponuja številne priložnosti za slovenska podjetja.

Delegacija bo potekala v dveh delih: od 21. do 23. januarja 2024 v Dallasu in od 24. do 26. januarja 2024 v Austinu.

V Dallasu se bodo udeleženci udeležili poslovnega foruma, kjer bodo lahko spoznali ameriška podjetja in potencialne poslovne partnerje. Obiskali bodo tudi podjetja s področij IT, data managementa in obnovljivih virov energije.

V Austinu bo potekal še en poslovni forum, sledili pa bodo obiski podjetij s področij high tech, data managementa in inovativnih tehnologij.

Delegacija bo nudila odlično priložnost za predstavitev slovenskega gospodarstva v ZDA in za spoznavanje z ameriško poslovno kulturo.

Število mest je omejeno, prijave so odprte do 30. novembra 2023.

Udeležite se poslovno razvojne delegacije v Teksas in izkoristite priložnosti, ki vam jih ponuja to dinamično gospodarstvo.

Kotizacija

Višina kotizacije za sodelovanje na dogodku znaša 870 EUR in vključuje celotno organizacijo poslovne delegacije.

Število mest je omejeno, prijave so odprte do zapolnitve mest (velja načelo »first come – first served«). Pri prijavi imajo prednost podjetja iz zgoraj navedenih sektorjev (kot so IT, data management, obnovljivi viri energije).

O možnosti pridobitve vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino, za MSP podjetja preko Slovenskega podjetniškega sklada, vas bomo obvestili naknadno. Trenutno prijava ni možna, osvežene informacije lahko spremljate tukaj.

Prijava

Vašo POTRDITEV UDELEŽBE nam, prosimo, sporočite čimprej, saj je število mest omejeno, prijave so odprte do zapolnitve mest (»first come – first served«), najkasneje do 30. novembra 2023 na e-naslov vida.dolenc@amcham.si.

Dodatne informacije:

Daša Avsec, SPIRIT Slovenija, tel. 01 5891 895, e-naslov: dasa.avsec@spiritslovenia.si
Vida Dolenc Pogačnik, AmCham Slovenija, tel. 040 460 330, e-naslov: vida.dolenc@amcham.si