Šaranovičeva 21c Vir,
1230 Domžale, Slovenija

Pon in Pet: 9.00 – 12.00
Sreda: 13.00 – 17.00

Za obisk SPOT točke obvezno predhodno naročilo.

Search

Vabilo na online izobraževanje: Označevanje živil in označevanje mesa

Vabilo na on-line izobraževanje »Označevanje živil in označevanje mesa – obvezno označevanje slovenskega izvora mesa na računih«, 24.11.2023 s pričetkom ob 14 uri

Sekcija živilskih dejavnosti organizira spletno izobraževanje na temo: »Označevanje živil in označevanje mesa – obvezno označevanje slovenskega izvora mesa na računih«

A meat processing plant worker is packing ground meat into the boxes

Image by Freepik

Izobraževanje bo potekalo:

v petek 24. 11. 2023 ob 14.00 uri v preko spleta (potreben je računalnik, internetna povezava in zvočnik, kamera po želji).

Kotizacija:

za člane OZS je predavanje brezplačno

za ostale udeležence (ne člane OZS) 55,00 Eur (DDV vključen)

Prijavite se tako, da izpolnite prijavo –  Spletna prijavo na dogodek

Spletna prijava je obvezna saj vam bomo lahko le tako na vaš e-naslov posredovali link do povezave na izobraževanje. Prijavljenim bo link posredovan v torek 21.11.2023 in v petek 24.11.2023 dopoldan.

Vsebina:
Ker so vprašanja glede označevanja živil, se je Sekcija živilskih dejavnosti pri OZS odločila za vas organizirati predavanje, kjer bomo predstavili zakonodajo s področja označevanja živil z vsemi aktualnimi novostmi med drugim tudi glede označevanje mesa – obvezno označevanje slovenskega izvora mesa na računih. Vljudno vabljeni.

Program strokovnega izobraževanja s pričetkom ob 14 uri:

  • Zahteve zakonodaje glede označevanja živil
  • Označevanje predpakiranih živil s primeri (velikost označb na živilih, zahtevani podatki…)
  • Označevanje mesa – Obvezno označevanje slovenskega izvora mesa na računih
  • Označevanje živil, ki niso dana na trg kot predpakirana (priprava in prodaja sendvičev, slaščic ipd.)
  • Prodaja živil  in prodaja preko spleta
  • Odpoklici in umiki živil, interni postopki

Predavala bo Blaža Nahtigal, dr. živilskih znanosti

Predviden zaključek ob 17.00 uri

 

Ostala obvestila

Skip to content