Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Iščete nove mednarodne poslovne priložnosti ali poslovne partnerje? Predstavljamo borzo EEN!

Mednarodna borza poslov EEN predstavlja enkratno priložnost za pregled nad poslovnimi priložnostmi ter ponuja preprost način vzpostavljanja kontaktov z bodočimi poslovnimi partnerji s celega sveta.

Image By vwalakte

V okviru mreže Enterprise Europe Network Vam OZS ponuja brezplačen vpis v mednarodno borzo poslovnih priložnosti, kjer lahko podjetja vzpostavljajo poslovna in tehnološka partnerstva. Podjetja imajo možnost objaviti svoje ponudbe za poslovno sodelovanje v tujini, pri čemer je na voljo več tisoč aktualnih poslovnih priložnosti po svetu.

Podjetja lahko prav tako iščejo ponudbe ali povpraševanja tujih podjetij. V primeru zanimanja za določeno ponudbo ali povpraševanje lahko podjetja šifro oglasa (POD reference number), kot na primer BOFR20180730003, skupaj s podatki o svojem podjetju posredujejo na naslov een@ozs.si. Na osnovi posredovanih informacij bo OZS vzpostavila stik s tujim partnerjem.

Objava ponudbe ali povpraševanja slovenskih podjetij na tej platformi je brezplačna. Podjetja lahko izpolnijo predpisan obrazec v angleškem jeziku ter ga posredujejo na elektronski naslov een@ozs.si.

Povezava do borze EEN

Več o borzi EEN: OZS