Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

 

 

 

Na Kopah bo ponovno potekal tradicionalni Zimski dogodek za obrtnike in podjetnike z družinami. To srečanje, ki združuje več kot 600 udeležencev, predstavlja eno izmed največjih prireditev za slovenske obrtnike in podjetnike.

 

Druženje bo potekalo v sproščenem vzdušju, ob športu in zabavi, združuje pa starejše obrtnike, srednjo generacijo in tiste, ki šele vstopajo v svet obrti in podjetništva. Pomembno je poudariti družinsko povezanost, saj so mnoga podjetja družinska in vključujejo celotne družine.

 

Več informacij o dogodku in obveznih prijavah najdete TUKAJ.

 

  Kdaj:  v  soboto, 27. januarja 2024 od 09:00 – 20:00

 

  Kje: Legen, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

 

   Cena na osebo:

 

  • Tekmovalci – člani OZS (njihovi družinski člani in pri članu zaposleni) – 40,00€
  • Tekmovalci – družinski člani člana OZS in zaposleni pri članu stari do vključno 18 let – 30,00€
  • Netekmovalci / nesmučarji – člani OZS, njihovi družinski člani in zaposleni pri članu – 20,00€
  • Tekmovalci nečlani – 55,00€

 

Srečanje različnih generacij

 

Starejši obrtniki in podjetniki bodo imeli priložnost srečati svoje stare prijatelje, srednja generacija se bo lahko sprostila ter navezala nova poznanstva, mlajši pa bodo ob igri in druženju spoznali svet obrti in podjetništva na bolj sproščen način. To je odlična priložnost za vzpostavljanje novih stikov in gradnjo prijateljstev med vsemi generacijami.

 

Organizatorji, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in območne zbornice, skupaj pripravljajo dobro organiziran in raznolik dogodek, ki bo zadovoljil različne okuse in interese ter omogočil udeležencem čudovit dan v naravi.

 

Smučišče Kope na Koroškem ponuja raznolike možnosti za zimske aktivnosti, od smučanja do teka na smučeh, kar omogoča uživanje v idilični naravi.

 

Raznolik program

 

Osrednji športno rekreativni dogodek bo veleslalomsko tekmovanje, ki je odprto za vse, tako ženske kot moške v različnih starostnih kategorijah. Otroci bodo imeli svoje veleslalomsko tekmovanje. Poleg tega bo za tiste, ki se ne želijo udeležiti tekmovanja, organizirano tudi prosto smučanje, sankanje, deskanje in tek na smučeh. Pripravljeno bo tudi tekmovanje območnih zbornic v pripravi različnih jedi, ki jih bodo vsi udeleženci po ocenjevanju lahko poskusili.

 

Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov se bo zaključilo s plesom ob živi glasbi ter podelitvijo medalj, pokalov in nagrad najboljšim tekmovalcem po kategorijah. Za zabavo bo poskrbljeno tudi v nočnem lokalu.

 

Obvezne PRIJAVE do srede, 24. januarja 2024

 

Nasvidenje na Kopah!


Več o dogodku in prijava