Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Vabilo: 4-8.6.2024 – Gospodarska delegacija v Rotterdamu!

SRIP Krožno gospodarstvo, TVG inštitut – premium partner Urban Future konference ter Slovensko – nizozemski poslovni klub (SDBP) v tesnem sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija, Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport, Ministrstvom za kohezijsko politiko in regionalni razvoj in Ministrstvom za zunanje in evropske zadeve organiziramo gospodarsko delegacijo na Nizozemsko.

Objavljamo javni poziv slovenskim podjetjem za udeležbo v gospodarski delegaciji v Rotterdamu od 4. do 8. junija 2024 ob konferenci Urban Future. Podjetjem in institucijam, vključno z občinami, razvojnimi agencijami ter raziskovalnimi ustanovami, odpiramo vrata do najnovejših trendov in inovacij na področju prilagajanja na podnebne spremembe ter trajnostne transformacije mest. Konferenca Urban Future, kot največji in najbolj interdisciplinaren urbani dogodek v Evropi, osvetljuje tako zelene inovacije kot tudi družbene inovacije ter osebno rast voditeljev sprememb. Naš cilj je omogočiti udeležencem gospodarske delegacije neposreden stik z relevantnimi nizozemskimi podjetji, institucijami, političnimi odločevalci ter vodilnimi strokovnjaki na področju trajnostne gradnje, pridelave hrane, energetike in mobilnosti.

Partnerji delegacije

Osnutek programa obiska:

  • 4. junij 2024: Prihod v Rotterdam z letalom
  • 5. junij 2024: SLO – NL poslovni forum, B2B srečanja, Slovenski večer v Rotterdamu
  • 6. junij 2024: Udeležba na Urban Future mednarodni konferenci
  • 7. junij 2024: »Reality check in Rotterdam« – ogled dobrih praks
  • 8. junij 2024: Povratek v Slovenijo z letalom

Letalske karte in hotel si zagotovite preko izbrane turistične agencije.

Pridržujemo si pravico do dopolnitve programa.

Interes za udeležbo na gospodarski delegaciji je potrebno posredovati: ga. Tanja Drobnič, SPIRIT Slovenija, 01 589 1894, e-naslov: tanja.drobnic@spiritslovenia.si.

Registracije za udeležbo na gospodarski delegaciji potekajo preko elektronske prijavnice do vključno 15. marca 2024.

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

Ključne osebe za dodatne informacije:

Vir: OZS