Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Vabilo na brezplačni spletni seminar o javnem naročanju inovacij, dne 17. 1. 2024

Image by ArtPhoto_studio on Freepik

Lepo vabljeni na brezplačno spletno predavanje o javnem naročanju inovacij, ki je organizirano v okviru projekta P5 – Innobroker. Projekt spodbuja sodelovanje med javnimi naročniki in inovativnimi podjetji ter ponuja edinstven poslovni model in platformo za povezovanje. Na predavanju bo osvetljeno pomanjkanje ozaveščenosti o javnem naročanju inovacij med javnimi naročniki ter ponudniki rešitev in storitev.

JAVNO NAROČANJE INOVACIJ IN PRIKAZ POSTOPKA ZA PONUDNIKE REŠITEV IN STORITEV

Kdaj : 17. 1. 2024 od 10:00 do 11:30

Kje : preko spletne aplikacije ZOOM

Kaj : izvedeli boste, zakaj in kako naročniki izvajajo postopek vključevanja in aktiviranja zainteresiranih ponudnikov še pred uradno izvedbo postopka javnega naročanja (market engagement), in na kakšen način ponudniki rešitev lahko sodelujejo pri takem postopku naročanja in kako lahko nadgradijo vloženi trud v pripravo inovativne ideje ali prilagoditev inovativne rešitve. Prikazan pa bo tudi praktični primer priprave in realizacije inovativne rešitve.

Kdo: predaval bo Denis Premec, vodja projektov v Regionalni energetski agenciji Sjever in svetovalec s področja upravljanja z energijo.

Za koga: predavanje je namenjeno predvsem malim in srednje velikim podjetjem ter zagonskim podjetjem.

Udeležba: je brezplačna, obvezna pa je predhodna spletna prijava!

Za vse dodatne informacije in pojasnila se lahko obrnete na projektno pisarno – Ana Dragičević, moderatorka in vodja skupine za pridobivanje evropskih in drugih finančnih sredstev: (01) 58 30 828, ana.dragicevic@ozs.si