Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo
Photo by Nur Yilmaz:

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku z naslovom “Obnova Ukrajine: Priložnosti za slovensko gospodarstvo“, ki bo potekal v petek, 22. marca 2024, v Hotelu Kompas v Kranjski Gori, s pričetkom ob 10. uri.

Dogodek organiziramo skupaj z javno agencijo SPIRIT Slovenija in Veleposlaništvom Ukrajine v Sloveniji.

Mednarodna skupnost je izjavila svojo pripravljenost sodelovati pri prihodnjem gospodarskem okrevanju in rasti Ukrajine. Obnova in okrevanje Ukrajine predstavljata priložnost brez primere tako za Ukrajino kot za Evropo. Novo sprejeti instrument EU za Ukrajino je ključno orodje za izvajanje projektov v Ukrajini.

Na dogodku se bomo osredotočili na razpravo o priložnostih slovenskega gospodarstva za sodelovanje pri obnovitvenih projektih v Ukrajini ter na oblikovanje novih partnerstev z ukrajinskimi partnerji.

Cilj dogodka je pomagati podjetjem razumeti, kakšne so njihove priložnosti pri obnovi in okrevanju Ukrajine. Udeleženci bodo slišali mnenja ukrajinskih, slovenskih in mednarodnih strokovnjakov.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Na dogodek se lahko prijavite TUKAJ

V primeru vprašanj, povezanih s trenutnim mednarodnim dogajanjem in vplivom tega na poslovanje, vabljeni, da kontaktirate ISR na naslovu info@isr.si.

Vir: SPIRIT