Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brezplačna delavnica: Učinkovita in samozavestna komunikacija – ključ do uspeha

September 14, 2022 @ 9:00 - 11:00

Brezplačna delavnica: Učinkovita in samozavestna komunikacija – ključ do uspeha

Komunikacijske veščine sodijo med veščine 21. stoletja. V letu 2021 so delodajalci in odločevalci v podjetjih izpostavili komunikacijske veščine kot ene izmed top 7 najbolj zaželenih veščin.

Čeprav komunikacijo uporabljamo vsak dan, dobre komunikacijske spretnosti niso nekaj samoumevnega. Pogosto smo pri tem neučinkoviti in nesamozavestni.

Vsak izmed nas si želi komunicirati učinkovito in samozavestno. Javno nastopamo, tvorimo besedila, komuniciramo vsak dan, bodisi vodimo sestanke, na njih sodelujemo, komuniciramo s strankami in ostalimi zunanjimi deležniki ali sodelavci tako v ustni kot pisni obliki.

Našo komunikacijo moramo prilagajati različnim okoliščinam, vsebini in sogovorniku. Komunicirati moramo jasno in konstruktivno, še posebej v službi in poslovnem okolju, kjer je naš uspeh odvisen tudi od tega kako učinkovito prenašamo svoje misli v govorno besedo.

Prav zato smo za vas v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije pripravili brezplačno delavnico z naslovom:

Učinkovita in samozavestna komunikacija – ključ do uspeha

Kdaj: Delavnica bo potekala v sredo, 14. septembra od 9. do 11. ure

Kje: v živo na Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva cesta 21c, na Viru v Domžalah


PRIJAVI SE

Vsebina:

✅Učinkoviti prijemi za javno nastopanje
✅Kreativno sestavljanje besedil
✅Načini krepitve samozavesti, za uspešen nastop (pitch, ponudbo, predstavitev projekta ali dejavnosti)
✅Praktični primeri, vaje, ki izboljšajo agilnost v spontanem tvorjenju besedila

✅Skozi zabavne igre vlog boste izostrili pomembne veščine za komunikacijo z različnimi poslovnimi profili.

✅Spoznali bodo tudi osnove učinkovitega nastopa v digitalnem okolju, ki je neizpodbitna stalnica v sodobni komunikaciji.

Cilji delavnice je  razvijanje veščin, ki jih  posamezniki kot zaposleni, potencialni podjetniki  in podjetniki potrebujejo za učinkovito komunikacijo s strankami, sodelavci in poslovnimi partnerji.

Udeleženci se bodo seznanili z učinkovitimi prijemi za javno nastopanje, naučili se bodo kreativnega sestavljanja besedil. Naučili se bodo novih načinov krepitve samozavesti pri javnem komuniciranju skozi praktične primere in vaje v spontanem tvorjenju besedil tako v živo kot v digitalnem okolju.


PRIJAVI SE

 Z vami bo predavateljica Ana Maria Mitić, prepoznaven obraz televizijskih programov, dolgoletna voditeljica številnih prireditev, šolana pianstka in izkušena igralka, ki že 15 let vodi lasten d.o.o, s katerim pomaga podjetjem in posameznikom predstaviti dobre zgodbe pravemu občinstvu.

Diplomirala je na Fakulteti za management in pravo, pri svojem delu pa stavi na digitalno osveščenost in dobro komunikacijo. Zadnja leta kreativne moči vlaga v spletni portal www.MamaMaria.si, kjer z ekipo ustvarja pogovorne oddaje s kakovostno vsebino. Trenutno ima vlogo stalne žirantke v oddaji Znan obraz ima svoj glas na Pop TV.PRIJAVI SE

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Details

Date:
September 14, 2022
Time:
9:00 - 11:00
Event Category:
Event Tags: