Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Brezplačna delavnica: Učinkovita in samozavestna komunikacija – ključ do uspeha

14. septembra 2022 09:00 - 11:00

Brezplačna delavnica: Učinkovita in samozavestna komunikacija – ključ do uspeha

Komunikacijske veščine sodijo med veščine 21. stoletja. V letu 2021 so delodajalci in odločevalci v podjetjih izpostavili komunikacijske veščine kot ene izmed top 7 najbolj zaželenih veščin.

Čeprav komunikacijo uporabljamo vsak dan, dobre komunikacijske spretnosti niso nekaj samoumevnega. Pogosto smo pri tem neučinkoviti in nesamozavestni.

Vsak izmed nas si želi komunicirati učinkovito in samozavestno. Javno nastopamo, tvorimo besedila, komuniciramo vsak dan, bodisi vodimo sestanke, na njih sodelujemo, komuniciramo s strankami in ostalimi zunanjimi deležniki ali sodelavci tako v ustni kot pisni obliki. 

Našo komunikacijo moramo prilagajati različnim okoliščinam, vsebini in sogovorniku. Komunicirati moramo jasno in konstruktivno, še posebej v službi in poslovnem okolju, kjer je naš uspeh odvisen tudi od tega kako učinkovito prenašamo svoje misli v govorno besedo.

Prav zato smo za vas v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije pripravili brezplačno delavnico z naslovom:

Učinkovita in samozavestna komunikacija – ključ do uspeha

Kdaj: Delavnica bo potekala v sredo, 14. septembra od 9. do 11. ure

Kje: v živo na Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva cesta 21c, na Viru v Domžalah

    •  

Vsebina:

✅Učinkoviti prijemi za javno nastopanje
✅Kreativno sestavljanje besedil
✅Načini krepitve samozavesti, za uspešen nastop (pitch, ponudbo, predstavitev projekta ali dejavnosti)
✅Praktični primeri, vaje, ki izboljšajo agilnost v spontanem tvorjenju besedila

✅Skozi zabavne igre vlog boste izostrili pomembne veščine za komunikacijo z različnimi poslovnimi profili.

✅Spoznali bodo tudi osnove učinkovitega nastopa v digitalnem okolju, ki je neizpodbitna stalnica v sodobni komunikaciji.

Cilji delavnice je  razvijanje veščin, ki jih  posamezniki kot zaposleni, potencialni podjetniki  in podjetniki potrebujejo za učinkovito komunikacijo s strankami, sodelavci in poslovnimi partnerji.

Udeleženci se bodo seznanili z učinkovitimi prijemi za javno nastopanje, naučili se bodo kreativnega sestavljanja besedil. Naučili se bodo novih načinov krepitve samozavesti pri javnem komuniciranju skozi praktične primere in vaje v spontanem tvorjenju besedil tako v živo kot v digitalnem okolju.

 Z vami bo predavateljica Ana Maria Mitić, prepoznaven obraz televizijskih programov, dolgoletna voditeljica številnih prireditev, šolana pianstka in izkušena igralka, ki že 15 let vodi lasten d.o.o, s katerim pomaga podjetjem in posameznikom predstaviti dobre zgodbe pravemu občinstvu.

Diplomirala je na Fakulteti za management in pravo, pri svojem delu pa stavi na digitalno osveščenost in dobro komunikacijo. Zadnja leta kreativne moči vlaga v spletni portal www.MamaMaria.si, kjer z ekipo ustvarja pogovorne oddaje s kakovostno vsebino. Trenutno ima vlogo stalne žirantke v oddaji Znan obraz ima svoj glas na Pop TV.

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Podrobnosti

Datum:
14. septembra 2022
Čas:
09:00 - 11:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Obrtna zbornica Domžale
Šaranovičeva 21c, Vir
Domžale, 1230 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
+386 1 72 19 370
Spletna stran:
info@domzale-ooz.si