Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

 • Ta dogodek je minil.

DELAVNICA Z MAJEM HROVATOM: PRIZNAM, KRIV SEM

30. junija 10:00 - 13:00

 DELAVNICA Z MAJEM HROVATOM: PRIZNAM, KRIV SEM 

Kako  v dveh letih od ideje do uspešne podjetniške zgodbe in pridobitve 4,5 milijonske investicije boste izvedeli na delavnici z Majem Hrovatom, ki mu je uspel veliki met.

Pod  blagovno znamko Juicy Marbles prodaja najboljše rastlinske nadomestke mesa, ki po videzu,  okusu in teksturi popolno posnema najboljše kose mesa in uresničuje svoje znanje.

Razkril vam bo, kako izkoristimo lenobo, trmo, sanje in prokrastinacijo (odlašanje) za uresničitev svoje ideje in pridobitev več milijonske investicije.  Delavnica bo polna koristnih napotkov, trikov in korakov, ne bo manjkalo pa tudi resničnih umazanih prigod in izkušenj, ki jih je doživel v svetu velikih playerjev 😉😎

DELAVNICA Z MAJEM HROVATOM: PRIZNAM, KRIV SEM 

KDAJ

Četrtek, 30. junija od 10h do 13h

KOTIZACIJA

90 EUR

za prijave do 20.6. EARLY BIRD CENA: 45 EUR

 

Maj Hrovat  je  soustanovitelj slovenskega zagonskega podjetja Bevo, enega od  od finalistov za nagrado slovenski startup leta 2021,  ki mu je uspel veliki met.

Pridobil je 4,5 milijona dolarjev naložbe za rastlinski nadomestek mesa, ki  pod blagovno znamko Juicy Marbles prodaja najboljše rastlinske nadomestke mesa, ki po videzu,  okusu in teksturi popolno posnema najboljše kose mesa. 

Fantje so se  pogumno odločili smo se, da začnejo s filejem mignonom, ker je dragulj sveta zrezkov in najbolje prikazuje njihovo tehnologijo marmoriranja. Prav ta tehnologija je njihova največja prednost na trgu. 

POGOJI PRIJAVE  IN IZVEDBE PLAČILA

   • Obvezna je spletna prijava na dogodek.
   • Kotizacija se poravna pred pričetkom delavnice na podlagi predračuna, ki ga boste prejeli po uspešno izvedeni spletni prijavi na vaš el. naslov.
   • Potrdilo o plačilu se posreduje na e-naslov info@domzale-ooz.si.
   • Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma do vključno 29.06.2022.
  

DODATNE INFORMACIJE na voljo na info@domzale-ooz.si

 Se vidimo 😎

Podrobnosti

Datum:
30. junija
Čas:
10:00 - 13:00

Prizorišče

Obrtna zbornica Domžale
Šaranovičeva 21c, Vir
Domžale, 1230 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
+386 1 72 19 370
Spletna stran:
info@domzale-ooz.si