Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub

September 12, 2023 @ 18:00 - 20:00

Dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub

Mreženje je pomemben del  pri pridobivanju potencialnih strank, ponudnikov storitev, partnerjev, vzpostavljanje vezi podpornega okolja.

Mreženje obsega graditev in vzdrževanje osebnih in poslovnih stikov. 

Podjetja kot gospodarstveniki in  delodajalci ter posamezniki se vse bolj zavedajo pomena sodelovanja z lokalno skupnostjo in podpornim okoljem, šolami in ostalimi organizacijami.

In prav zato  na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale  v okviru Spot svetovanje Osrednjeslovenska regija organiziramo dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub, v okviru katerega  boste imeli priložnost navezovanja novih stikov in vzdrževanja obstoječih stikov z lokalno skupnostjo, podjetniki in podpornim okoljem.

Prav zato smo za vas  pripravili  v okviru Spot svetovanje Osrednjeslovenska regija dogodek mreženja priložnosti z naslovom:

Dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub

📆 Kdajtorek, 12. septembra 2023 od 18h do 20h

📌Kje: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21c, Vir pri Domžalah

🎯 Prijave na tel. št. 01 72 19 370 ali na info@domzale-ooz.si 

Komu je namenjen dogodek: podjetniki, potencialni podjetniki, predstavniki podpornega okolja, predstavniki lokalne skupnosti, predstavniki šol in izobraževalnih organizacij

Povezali se boste skozi  izmenjavo mnenj in pogledov glede podjetniških knjig in ustvarili nova poznanstva in razvijali mrežo stikov tako med podjetniki kot tudi podpornim okoljem in lokalno skupnostjo. Izmenjava misli z ljudmi iz vašega področja ali tudi tistimi, ki niso z vašega področja, ki predstavljajo podporno okolje, lokalno skupnost je pomembna in dragocena.

Vzpostavljeni stiki in ohranjanje le-teh pa dragoceno, saj lahko izmenjujete svoje znanje, vzpostavljate nova sodelovanja in partnerstva. Delite svoje znanje in nudite podporo drugim. Stiki z ljudmi na različnih področjih prispevajo k ustvarjanju kvalitetne podporne mreže in rojevajo plodna sodelovanja.

Namen mreženja v okviru podjetniškega bralnega kluba je graditev podporne mreže na drugačen način, ki omogoča, da skozi delitvijo mnenj in izkušenj o knjigah, pogovorom o citatih, skozi igro besed v sproščenem vzdušju. Na ta način se urimo v komunikaciji in zaznavanju ter prepoznavanju odlik v sebi in drugih.

Ne odlašajte in se prijavite tel. št. 01 72 19 370 ali na info@domzale-ooz.si  ali kliknite na prijavo.

Prijave na dogodek so obvezne.  

Število mest je omejeno.

Več informacij na tel. št. 01 72 19 370 ali na info@domzale-ooz.si  

 

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Logotipi končni

Details

Date:
September 12, 2023
Time:
18:00 - 20:00
Event Tags: