Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Najdražja stvar? Pridobiti novo stranko! Zato …  

 

… raje naredite vse, da zadržite obstoječe, svetuje Jernej Narat, voditelj 4. modula Štartaj Domžale.

 

 

Rdeča nit včerajšnjega srečanja je bila zgodba oziroma pripovedovanje zgodb. Vsi vemo, da zgodbe prodajajo, to smo slišali že mnogokrat. A kako? Sinoči smo se učili in naučili, kako to narediti na način, da bomo kupcem zlezli pod kožo, da se bodo v naši zgodbi našli tudi sami in se z njo poistovetili. Jernej Narat nam je povedal, zakaj je zgodba tako pomembna in kako preko nje zgraditi prodajni kanal.

 

Naučili smo se, kako s pomočjo storyjev zgraditi zaupanja vreden odnos s svojimi sledilci, kako postavljati vprašanja in narediti sledilce bolj odzivne. Predavatelj nam je razkril, kako postaviti strategijo in kaj je dobro objavljati, za uspešnost vaše blagovne znamke.

Jernej Narat je podjetnik, mentor in predavatelj. Je ustanovitelj podjetja DrumLife Production in odgovorni producent, ki s svojimi bogatimi izkušnjami v podjetništvu povezuje in združuje ambiciozne ustvarjalce foto in video vsebin. Strankam poskuša pomagati razvijati blagovne znamke izven okvirjev in graditi temelje podjetij s pomočjo medijskih vsebin na dolgi rok.

 

Se vidimo na naslednjem modulu, ki bo potekal v torek, 31. maja, ob 17. uri.Kot celotna serija Štartaj Domžale, bo tudi 5. modul potekal pod pokroviteljstvom Občine Domžale, ki s finančnimi sredstvi podpira razvoj podjetnosti v zibelki podjetništva.