Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Marketing je stvar načrtovanja!  

 

Da obleka naredi človeka, še vedno velja, saj še zdaleč ni vseeno, kakšen vtis naredimo na stranke. Neke vrste »obleka« pa so tudi naše digitalne predstavitve, s katerimi se pokažemo navzven. Jih znamo uporabiti sebi v prid?

 

O tem je vedoželjnim slušateljem na zadnjem vsebinskem modulu spregovoril Jernej Narat, domžalski podjetnik, ki ima bogate izkušnje ravno na področju digitalnega marketinga in kreiranju storyjev. Ob tem je poudaril, da se moramo pri zgodbah vselej prilagoditi uporabnikom, govoriti njegov jezik, da jim zlezemo pod kožo in da se bodo čutil sprejete. A če še tako dobro izberemo digitalni marketinški kanal glede na demografske značilnosti naše ciljne skupine, nas v vsakem primeru čaka še ne velik in stalen korak: Nenehno moramo slediti naši publiki, biti z njo v kontaktu in z njo komunicirati.

Kako dobro so naši bodoči podjetniki usvojili znanje, pa bomo videli že jutri. Na sklepnem dogodku Štartaj Domžale 2022 bodo najambicioznejši pičali, strokovna komisija pa med njimi izbrala zmagovalce.

 

Se vidimo na finalu v četrtek, 2. junija., ob 17h.Kot celotna serija Štartaj Domžale, bo tudi 6. modul potekal pod pokroviteljstvom Občine Domžale, ki s finančnimi sredstvi podpira razvoj podjetnosti v zibelki podjetništva.