Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

VABILO NA SREČANJE Z NABAVNIKI NEMŠKIH PODJETIJ V OKVIRU 57. BME SIMPOZIJA NABAVNIKOV IN LOGISTOV – 12. – 13. oktober 2022, Berlin, Nemčija

 

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico v času od 12. do 13. oktobra pripravlja izhodno delegacijo v Berlin, v okviru katere bodo slovenska podjetja aktivno sodelovala na 57. Simpoziju BME.

BME je nemško zvezno združenje za management dobavnih verig, nabavo in logistiko. Rdeča nit letošnjega dogodka bo upravljanje nabavnih in dobavnih verig. Organizatorji pričakujejo okoli 1000 udeležencev – odločevalcev nakupnih procesov iz nemških podjetij. Pretekla leta so se dogodka udeležila podjetja, kot so: Bosch Rexroth AG, RWE Power AG, Mahle Behr GmbH, SEG Automotive GmbH, Siemens AG in Thyssenkrupp AG.

Slovenska podjetja bodo v okviru dogodka imela možnost predstavitve na slovenski skupinski stojnici. Hkrati bodo imela odlično priložnost za mreženje, izmenjavo dobrih praks in navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno z nemškimi nabavniki.

Število mest je omejeno na 15 podjetij. Prednost bodo imela podjetja iz naslednjih področij:

– Strojna industrija

– Elektrotehnična industrija

– IT/software

– Zelene storitve & rešitve trajnostnega razvoja

Kotizacija

SPIRIT Slovenija krije stroške stojnice in kotizacijo za enega udeleženca iz podjetja. Stroške kotizacije morebitnega drugega udeleženca (950 EUR brez DDV) iz istega podjetja krijejo podjetja sama neposredno pri organizatorju.

Možnost sofinanciranja 60% stroškov

Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o prijavi na gospodarsko delegacijo, ki ga posameznem članu gospodarske delegacije izda SPIRIT Slovenia.

Prijave

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij z obravnavanih področij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo preko elektronske prijavnice, najkasneje do 15. junija 2022, oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij glede na prioritetna področja/sektorje ter vrstni red prijav. Po izteku roka za prijave bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek ter podrobneje predstavili način in potek dogodka ter sestavo slovenske delegacije.

Za namen skupne predstavitve in promocije sodelujočih slovenskih podjetij bo SPIRIT Slovenija pripravil predstavitveno brošuro v kateri bodo predstavljeni vsi sodelujoči. Vsem prijavljenim bo SPIRIT Slovenija poslal informacijo o načinu priprave brošure ter povezavo do serverja, kamor bodo sodelujoča podjetja lahko naložila materiale.

Brezplačna odjava udeležbe v delegaciji je mogoča do vključno 15.8.2022 in sicer s poslanim e-sporočilom na elektronski naslov tina.lukan@spiritslovenia.si.  Za odjave udeležencev delegacije po 15. avgustu 2022 bo organizator delegacije zaračunal strošek za plačno kotizacijo v višini 950 EUR na udeleženca delegacije.

Kontaktna oseba: Tina Lukan, E: tina.lukan@spiritslovenia.si, T: +386 5309 826

Vljudno vabljeni.

 

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija