Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Znani so zmagovalci 6. sezone Štartaj Domžale  

 

Produkt proti izpadanju las, Fortisspa in Preko petja do ljubezni do sebe so tri naj podjetniške ideje, ki so nocoj pometle s konkurenco na finalni prireditvi Štartaj Domžale.

 

 

Tretjeuvrščena Nike Brajkovič Mihelič je strokovno žirijo prepričala s potencialom, ki ga ima produkt, plod slovenskega znanja in proizvodov; trg bo ugledal jeseni letos.

 

Takrat se bo tudi odprl ekskluzivni SPA center, ki ga bo z inovativnimi pristopi v ponudbi vodila Domžalčanka Urša Kovič.

 

Prav tako Domžalčanka, zdravnica dr. Nataša Nahtigal, pa z ekipo pomaga premagovati nezaupanje v lasten glas in zdraviti glasilke s posebno metodo in pripomočki. Slednja je žirijo najbolj prepričala.

Na današnjem zaključnem piču je publika slišala devet podjetniških predstavitev, kar je izjemna bera že šeste sezone Štartaj Domžale. Letos jo je v živo spremljalo tri teden zapored več kot štirideset udeležencev, ki so vsak torej in četrtek preživeli v družbi izjemnih predavateljev, kot so dr. Blaž Zupan, dr. Rok Stritar, Enej Gradišek in Jernej Narat. Iz tedna v teden so jih vodili skozi skrivnosti in zakonitosti podjetništva, Mellanie Grudniik, vodja coworkinga Generator pa jim je skupaj s kolegico Anjo Grahek pomagala z individualnimi mentorskimi nasveti piliti idejo do faze predstavitve publiki in komisiji. Ta se je v sestavi Mellanie Grudniik, Jernej Narat in Karolina Kalan soglasno odločila za favorite (oziroma favoritinje), ki bodo deležne poglobljenega gratis individualnega mentoriranja v skupnem seštevku 60 mentorskih ur.

Kot celotna serija Štartaj Domžale, je tudi današnji modul potekal pod pokroviteljstvom Občine Domžale, ki s finančnimi sredstvi podpira razvoj podjetnosti v zibelki podjetništva. Dogodek je organizirala Obrtna zbornica Domžale.