Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Fantastičen uspeh prve poletne šole podjetništva

Danes se je končala prva poletna šola podjetništva, ki je potekala od ponedeljka do petka in na kateri se je zvrstila vrsta izjemnih predavateljev in podjetniških gostov. Udeleženci so si bili enotni, da se je splačalo žrtvovati pet dni počitnic, saj so v zameno dobili ogromno dragocenih informacij.

Organizatorje, Obrtno zbornico Domžale, je prijetno presenetila udeležba; glavnina udeležencev je že imela nekaj predznanja. Z zakonitostmi in skrivnostmi podjetniških uspehov so jih seznanjali predavatelji Jernej Narat, Ana Maria Mitić, dr. Rok Stritar, Maj Hrovat in posebna gosta: Miha Hrovat ter Matjaž Smodiš.Posebej smo ponosni, da so kar trije od njih domačini, kot se za najbolj podjetno slovensko občino tudi spodobi.

Na voljo jim je bilo poseben e-delovni zvezek, ki so ga lahko s predavatelji na način 1 na 1 tudi pregledovali in nadgrajevali.


Poletna šola podjetništva je potekala pod pokroviteljstvom Občine Domžale, ki s finančnimi sredstvi podpira razvoj podjetnosti v zibelki podjetništva.

Foto: Drumlife