Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

 

Veleposlaništvo RS v Skopju in v sodelovanju z ZRSZ v Skopju organiziral dogodek  z naslovom »Zaposlovanje in življenje v Sloveniji«

ZRSZ k sodelovanju  vabi vse delodajalce, ki bi se želeli v živo predstaviti potencialnim kandidatom.

Več informacij in prijave >>>

SREČANJA Z ISKALCI ZAPOSLITVE:

  • v sredo, 7. 6. 2023, v Skopju, med 10:00 in 17:00, Hotel Double Tree by Hilton Skopje, Bulevar ASNOM 17, Skopje in,
  • v četrtek, 8. 6. 2023, v Bitoli, med 10:00 in 17:00, Kulturno-informativni center Bitola – Oficirski dom, Širok Sokak 145, Bitola.

Sodelujoči delodajalci bodo imeli brezplačno zagotovljen razstavni prostor, kjer se bodo lahko tudi pogovorili s potencialnimi kandidati.

Za promocijo obeh dogodkov bo poskrbljeno.   Stroške  potovanja in bivanja v Severni Makedoniji krijejo  delodajalci sami (financiranje stroškov prevoza, nočitve in prehrane).

Število mest za delodajalce na dogodku je omejeno.

Prednost pri izboru bodo imeli delodajalci, ki so ZRSZ v letu 2022 sporočili večje število prostih delovnih mest.  ZRSZ bo zagotovil  zastopanost delodajalcev iz vseh območnih služb glede na sedež delodajalcev in si prizadeval zagotoviti heterogeno zastopanost glede na dejavnost in zastopanost delodajalcev iz dejavnosti, ki so v raziskavi Napovednik zaposlovanja 2022-II sporočili večje težave pri iskanju kandidatov (npr. zdravstvo in socialno varstvo, gostinstvo).

Več informacij in prijave >>>

Vir: ZRSZ