Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Evropska komisija vabi prijavitelje malih projektov na informativni webinar, ki bo pomagal pri lažjem in bolj učinkovitem kandidiranju na razpisu, objavljenem konec marca. Informativni webinar bo potekal 4. in 5. julija.

 

 

Evropska komisija (DG CLIMA) in CINEA organizirata informativni dogodek 4. in 5. julija 2023 za potencialne prijavitelje malih projektov, ki želijo oddati uspešno prijavo na tretji razpis za sofinanciranje iz Sklada za inovacije. Na dogodku bo mogoče zastaviti vprašanja glede razpisa in postopka prijave. Priporočamo, da se dogodka udeležijo tudi pripravljavci projektov, ki se nameravajo prijaviti na prihodnje razpise.

 

Do 19. septembra 2023 je še odprt tretji razpis za male projekte za sofinanciranje iz Sklada za inovacije.

 

Na dogodku bo mogoče Evropski komisiji zastaviti vprašanja glede razpisa in postopka prijave. Priporočamo, da se dogodka udeležijo tudi pripravljavci projektov, ki se s svojim projektom nameravajo prijaviti na katerega izmed prihodnjih razpisov.

 

Za sodelovanje na dogodku se je potrebno registrirati, in sicer najpozneje do 19. junija. Podrobnejše informacije o dogodku in povezava do registracije so dostopne na spletni strani Evropske komisije (v angleščini).

 

Vir: MOPE