Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Cvetličarska delavnica “Modni trendi v adventnem času”

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/winter-bloom-pattern-with-bird-holly-berry-taxus-baccata_5895426.htm#page=2&query=christmas%20floral&position=18&from_view=search&track=ais">Image by photographeeasia</a> on Freepik

18. Novembra sekcija cvetličarjev pri Območni obrtno-podjetniški zbornici Nova Gorica odvija poseben dogodek, ki vas bo popeljal v praznično vzdušje obkroženo z grajskimi zidovi. Goriški cvetličarji so združili moči, da pripravijo dogodek v Goriških Brdih, ki ne bo le izjemna priložnost za izmenjavo idej in spoznavanje najnovejših trendov v ustvarjanju adventnih venčkov in aranžmajev, temveč bo tudi idealen kraj za druženje in izmenjavo mnenj s priznanim strokovnjakom na področju cvetličarstva, Simonom Ogrizkom.

Simon Ogrizek, znan kot prvi cvetličar v Evropi, hkrati pa predsednik sekcije cvetličarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije in tudi predsednik mednarodnega florističnega združenja Florint, bo glavni gost in govornik na dogodku. Predstavil bo najnovejše trende v cvetličarstvu ter odgovarjal na vprašanja in svetoval udeležencem. Poleg tega bo vsak cvetličar lahko prinesel svoj izdelek, na katerega bo g. Ogrizek, kot mednarodni sodnik za floristiko, podal svoje mnenje in predloge. To je izjemna priložnost za vse, ki si prizadevate za odličnost in profesionalno rast v svojem delu!

Ker se bo dogodek odvijal v soboto, verjamemo, da boste morda želeli izkoristiti tudi priložnost za raziskovanje čudovitega kraja Goriških Brd. Tako tudi tisti cvetličarji, ki boste pripotovali iz drugih delov Slovenije in bi radi preživeli vikend v družbi svojih najbližjih, lahko uživate v prečudovitem okolju briških gričev. Medtem ko boste izpopolnjevali svoje strokovno znanje, bodo vaši bližnji lahko raziskovali okolico in vas pričakali po zaključku vašega izobraževanja, morda pa se bodo pridružili tudi sami.

Ob 17. uri vas vljudno vabimo, da se nam pridružite, če ste cvetličar ali ljubitelj cvetličarstva ter želite izvedeti več o najnovejših trendih pri ustvarjanju adventnih aranžmajev in obogatiti svojo ponudbo s čudovitimi izdelki.

Več o programu dogodka ter prijavi: OZS