Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo
Image by www.slon.pics on Freepik

Slovenska gospodarska zveza v Celovcu vas vabi, da se udeležite poslovno-informacijskega spletnega seminarja o možnostih in ugodnostih poslovanja v Avstriji, ki bo potekal danes, v sredo, 6. marca 2024, ob 11. uri.

Avstrija: Privlačen trg za internacionalizacijo podjetij

Avstrija se izkazuje kot privlačen trg za slovenske izvoznike, zahvaljujoč dobremu gospodarskemu razvoju, politični stabilnosti, napredni finančni infrastrukturi, visoki kupni moči ter ugodnemu pravnemu okolju. S ciljem posredovanja ključnih informacij o poslovnih priložnostih v Avstriji, tako na področju trženja kot ustanavljanja tujih podjetij, vam v sodelovanju z ABA Invest in Austria (Agencija za pospeševanje tujih investicij v Avstriji) pripravljamo izobraževalni seminar.

Program spletnega seminarja

Na seminarju, ki bo potekal v sredo, 6. marca 2024, ob 11. uri, bo mag. Miran Breznik, izvozni svetovalec (www.exportsupport.at), svetovalec pri ABA Avstrija (www.investinaustria.at) in član upravnega odbora Slovenske gospodarske zveze v Celovcu, predstavil Avstrijo kot odskočno desko za internacionalizacijo vašega podjetja. Skozi korak za korakom do uspeha vam bo razkril številne priložnosti, ki jih nudi avstrijski trg.

Po predstavitvi bo na voljo tudi čas za vprašanja in odgovore.

Udeležba na webinarju je brezplačna, ZOOM povezavo najdete TUKAJ

Več informacij o spletnem seminarju

Vabljeni, da se nam pridružite in izkoristite priložnosti poslovanja v Avstriji!

Slovenska gospodarska zveza v Celovcu

Vir: OZS