Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Spletni dogodek - Pomen intelektualne lastnine za podjetja

Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačnem spletnem dogodku, ki ga organizira Urad RS za intelektualno lastnino v sodelovanju z Uradom EU za intelektualno lastnino. Strokovnjaki obeh uradov bodo predstavili pomen intelektualne lastnine in pobude, namenjene malim in srednje velikim ter zagonskim podjetjem.

 

PROGRAM IN PRIJAVE: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=Wq6idgCfa0-V7V0z13xNYSj-F_Iun7tDtbtt-hsGwKtUQVNPT0UzVFVUWVVNTU1QWkdGTE5HV1M2Ui4u

 

Še več podobnih dogodkov, konferenc in seminarjev na temo intelektualne lastnine lahko najdete na spletni strani Ideas Powered For Business. Spletna stran Ideas Powered for business je nastala zaradi želje ponuditi malim in srednje velikim ter zagonskim podjetjem v Evropi dostop do centraliziranih, jasnih, zanesljivih in relevantnih informacij, ki bi jim pomagale na poslovni poti in ozaveščale o pomenu pravic intelektualne lastnine pri pridobivanju konkurenčne prednosti. Spletno stran je vzpostavil in upravlja Urad Evropske unije za intelektualno lastnino. Vabljeni k raziskovanju!

 

Vir: Pomen intelektualne lastnine za podjetja