Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Z uporabo AI do perfektnega piča

 

Na  5. modulu z Enejem Gradiškom smo se učili, kako pripraviti dober pič 😉😎

Pa ponovimo osnove👉💪💪💪

  1. Tako kot pri zgodbi 📖, tudi tukaj moramo vedeti, kaj želimo, kakšen je naš cilj 🎯.
  2. Ne pozabite, ponavadi si zapomnimo začetek in konec 🏁, zato temu namenite pozornost ✨.
  3. Prezentacija naj bo kratka, a sladka 😎🍭.
  4. Slika pove več kot 1000 besed 📸, slajdi naj bodo minimalistični. Slika naj služi za podkrepitev tistega, o čem govorite.
  5. Pisava naj bo bold, font 30.
  6. Vi ste kreator in režiser 🎬 in na vas je, da svojo publiko privedete do željenega cilja, ki ste si ga na začetku začrtali.

 

 

 Vodilo pri pripravi piča naj bo, da odgovorite na 3 vprašanja:

  1. Zakaj nekaj počnemo 🤔 (poznate problem in stranko 👥)
  2. Kaj je naša rešitev 💡 (poveste o vaši rešitvi, ki rešuje stranki problem 🛠️)
  3. Kaj ste doslej naredili in kdo so vaše stranke 📊 (poveste, v kateri fazi se nahajate, kako ste preverili, da stranke vaša rešitev zanima in so pripravljene to kupiti, kdo so vaše stranke in kako boste dostopali do njih 🎯)
  4. Kaj si želite 🎯 (v poziv k akciji vas vabimo, da vključite tudi povabilo udeležencem, da preizkusijo vaš produkt/storitev 🚀)

 

 

 

Za vas smo pripravili tri primere piča, s katerimi si lahko pomagate pri pripravi vaših pičev na jutrišnjem 6. in hkrati zadnjem modulu.😎 Ne glede na to, ali boste pičali ali ne, vam svetujemo, da si za domačo nalogo pripravite pič. To vam bo koristilo na vseh področjih vašega življenja, ne samo v podjetništvu. To velja za vse, ne glede na to, ali imate produkt ali ne😉

Da pa boste lažje osvojili novo znanje in nove metode pa smo vam tudi za 6. modul pripravili  AI modul -tutorial, v katerih se boste lahko na praktičnih primerih urili v uporabi AI orodij pri razvoju podjetniške ideje.

 

Na 6. modulu Štartaj Domžale, boste lahko uporabili vse svoje prejšnje znanje in predstavili svoje ideje. In ne pozabite, dober pitch ne zahteva le razumevanja vaše edinstvene vrednosti, ampak tudi vašo sposobnost, da jo predstavite na način, s katerim boste pritegnili pozornost. Ste pripravljeni predstaviti svojo idejo svetu😉💪😎

Pred nami pa je že 6. modul serije brezplačnih podjetniških delavnic Štartaj Domžale 2024: Ideja + Dizajn + AI = Recept za podjetniški uspeh

 

 

Kot celotna serija Štartaj Domžale, je tudi 5. modul potekal pod pokroviteljstvom Občine Domžale, ki s finančnimi sredstvi podpira razvoj podjetnosti v zibelki podjetništva.